Планински улов – Катерина Мавродиева

Красив гълъб летеше а след него се показа златиста голяма риба ! Беше страхотен ден за рибаря !

Школа Питагор Бургас ул ,,Сливница “ 2 А

Кликнете за да гласувате
[Общо: 6 Средно: 1.7]